Jsem...
Anotace: jen večerní myšlenky a pochybnosti
................................
Jsem...
v proudu anonymních těl
vyvržených metrem
Mám strach...
že nejen ve smrti,
ale i v životě je člověk sám
Prožívám...
štěstí vykoupené zradou
Teď...
vteřina absolutní prázdnoty
Vím...
že nemám co nabídnout
a proto nic nežádám
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, hezule, Verena, Kapka, NikitaNikaT., Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)