Poézije

Poézije

Anotace: *

Pavouk drahý jak člověk jest
v krámě za horami a za smrkem
tam vladař je spravedlivý
za kradení láme lidem ruku
za mouchu bez náskoku
trhá pavoukovi nohu

Tam,kde se to děje,nový nikdo nesmí
stala by se z toho pouť a cirkus
z trůnu král byl by sesazen
nahrazem byl by kvapem
a bylo by to stejné jako jinde
už by nešlo o tom vyprávět
Autor Human Shadow, 17.02.2009
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel