Kopretiny
Anotace: tohle je podle povídky kopretiny...určitě ji znáte;)
Říká se,že kluci nebrečí
Ale to jsou jen řeči
Kluka brečet sem viděla
Když mu dívka zemřela
Stál u jejího hrobu den co den
To jen s ní byl život sen
Ale ten skončil
Hned po té co se její stav zhoršil
Kopretiny na hrob ji nosil
Aby se vrátila ji prosil
Klárka se jmenovala
Ze srdce ho milovala
Martin už neměl pro co žít
Už z ničeho radost nemohl mít
Je teplo,ale na hřbitově zima
Leží tu spolu a já si povídám s nima
Je to už rok co Martin nežije
Je s Klárkou a šťastný je
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Paulín, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)