Strach
Strach sama
z jednoho smutného večera
ptala jsem se na sny tvé,
strach poznat,
jak velká je tvá důvěra
v osud , v dobro a vše zlé,
strach vědět,
že láska má není výhoda
a tvé srdce marně mine,
strach být
k tobě nitrem spoutána,
přitom oči tvé lpí k jiné,
…
raději jsem se
neptala.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Gregy, Indigo, Churry, Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)