Ztracená
Anotace: ...někdy se stane, že život přeroste přes hlavu a Ty jen hloupě koukáš a netušíš, co dělat..
Ve které posteli zůstaly mé zdí obehnané hrudníky
pod kterými mosty se scházela má stehna s rukama černých manželů
před kolika očima jsem seděla nahá na barové židli
kolik koketních úsměvů jsem rozdala z chvíle nudy
které beztvaré obličeje si všimly mého znaménka pod levou lopatkou
A s kým jsem ztratila i ty poslední zbytky samy sebe
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, enigman, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)