Syfilis.
Šel bachař obchůzkou mezi ploty,
kdesi se zakoukal do Doroty,
v životě se to tak poštěstí,
netušil, že je zlé pověsti.
Dorota prý byla hodná, milá,
zřejmě ho chorobou obdařila.
Záhy se dozvěděl to hlavní,
že šlo o chorobu pohlavní.
Dřív se prý holedbal druhou mízou,
nyní je obdařen paralýzou,
příčetný není je agresivní,
jedná se o nemoc progresivní.
Říkala mi včera souseda snacha,
když prý je ten bachař, měl si dát bacha.
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: ota.pé, labuť, 6thSun, Kubino 2, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)