Nahá
Anotace: s provinilým výrazem ztřískaného štěněte
Přitlač mě ke zdi
a ptej se
ptej se
proč se mi to stalo
Já se budu jen bezbranně lísat
k bílému příteli svírající má záda
a snažit se vyhnout Tvým pohledům
A budu proklínat sebe sama
jak jsem si mohla v opojení dvou sklenek vína
svléknout svou černou stužku tisknoucí
mé malé rudé tajemnství na zápěstí
Přečteno 333x
Tipy 16
Poslední tipující: Sladkalu, TetaKazi, dandelion-meadow, labuť, Petbab, Kubino 2, Simísek, Tygropes, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)