Útěk
Anotace: útěk do dětství, vzpomínka na pohádky...prostě útěk někam před dnešní reálnou realitou
Neprobudit se z krásného snění,
vrátit se zpět do dětských let,
upustit uzdu fantazie v říši pohádek.
Proplouvat hvězdnou oblohou,
skočit si pro radu k paní kouzelnici,
otočit klíč před zlou čarodějnicí,
mít kamarády, kteří vždy pomohou.
Vše vyřeší se obratem,
zlo nikdy nezvítězí nad dobrem.
Však léta plují dál,
říše snění, pohádek a fantazie
s problémy se utíká právě tam,
co bylo se už nezmění,
v tom pomůže jen říše snění,
ve které je vždy kousek naděje.
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: subrtka, démon zatracení, kikis, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)