Naposled
Anotace: Naposled- poprvé.. Poprvé naposled? Já nevím.. Jen jsem se musela odreagovat od těch věčných otázek, sešitů a učebnic.. Nic extra nečekejte..:-) No, to zařezení- nevěděla jsem, kam s tím...
Doktl ses lehce,
ale tak dlouze
mých rtů..
Prsty jsme měli
propleteny jako
nejvzácnější pavučinu.
Měsíc byl němým
svědkem
našeho milování.
Jen my dva
a pár milých slůvek,
které jsi mi šeptal do vlasů.
Bylo to naposled.
Protože ráno se vzbudím
a..
..čtu v novinách:
Romantika byla ušlapána
na koncertě Života..
-Tak nebudu naivní..
Žádné zmrtvýchvstání
se nekoná...! -
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)