Chaos
Anotace: Neumíme rozpoznat podstatu.Vše je buď černé,nebo bílé
Sedím a poslouchám ticho
šeptá mě mlčky do uší
pravdy světa,
co nahlas říkat se nesluší.
Našeptávají mě šklebivé hlasy
"Chtěj všechno",jdi přes mrtvoly
svou řečí rozštípaly mě sluch
je v tom čpivé peklo,stejně tak i Bůh.
Dobré rovná se se zlým
i čistá duše rodí hříšníky
nečekej laskavost od života
to ty si nestav z krachů pomníky.
Tak umět krásu a laskavost vidět
třeba v pohozené zdechlině
nedat na odpor
a vše přijmout prostě,nevinně.
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Modrý Adept, Oťas, enigman, BArBArKO, kikis, jedam
Komentáře (0)