Z mého života - III
Má žena
Moje žena,
můj ty Bože,
naštvaná je
od rána.
Já si říkám:
Propána!
To přec nejsou její zlosti,
to je daň z mé blbosti!
Za blbost se
musí platit,
a je dost,
že můžu zlatit
její prs, pardon, její prst
i její hrdlo.
A neříkej, že jsem trdlo,
to by se ti hodilo,
já jen chtěl,
aby to ladilo!
Nato pustila se do mne řádně
a vyčistila vzduch,
podala mi v krizi rámě,
odplavila puch.
Bez ní bych byl jenom půlka,
a nebyl by s námi Bůh,
nedospěl bych,
nevyrost bych,
nebyl zralý,
zůstal malý,
bez ní bych byl jenom kulka,
co zbloudila, kam?
Ví jen Bůh.
Přečteno 291x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Kapka, NikitaNikaT., zlomeny srdce, Kars, Quigleika, Květka Š., labuť, Markéta Hl., s.e.n, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)