Pantoflie
Složil jsem k zemi
čtyři srnce
pár básní i deset žen
v zátylku nosím
otisk hrnce
znak že byl jsem poražen
Hijé
ještě žije
má bytost v státě
Pantoflie
Jsem ženat
šťastně to se ví
občas se projdu
po žhavím
a prožiju si deja vu
Žije má bytost v státě
Pantoflie
a i když na mě vyje
a má i jazyk hada
žije v tom státě ráda..
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Rolnička, raďo, Mario de Janiero, 5thelement, Zasr. romantik, Mbonita, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)