O sobě
Jsem tělo bez duše
a duše bez těla
jak safír vybroušen
jak dílo anděla.
Jsem světlo na nebi
a nebe na zemi
jak májka s fanglemi
říznutá pažemi.
Jsem prostý polibek
polibek bez lásky
jak drahý náramek
hozený z terásky.
Jsem ostří bez ostnu
a osten bez trní
snad někdy narostu
tělo nezakrní.
Jsem prostě diletant
co sní a buduje
život je bumerang
který mě fackuje.
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Tanzania, kikis, zlomeny srdce, Jiparo, Mbonita, strašidýlko-střapatý, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (4)