Velký vůz
Anotace: U staré stodoly v Ubušíně leží kolo od vozu. Za ta léta jím prorostl strom.
Staré kolo
U stodoly zanechané
Loukotěmi vítr vane
Čeká na svůj vůz
Že se pro něj vrátí
Čeká další Vánoce
Už jsou tady Hromnice
A znova Všichni Svatí
Mezi jeho loukotěmi
Roste tráva mladá
Stromy zlátnou
Mlha padá
Lístek jilmu
V obruči se zachytil
Semenáček z javora
Pod kolem se uchytil
Pak jednou na podzim
Hodně pozdě v noci
Dochází tu k vyjasnění
Došlo mu to, že by?
Příjezd už vůz nemá v moci
Dávno umřel
Jezdí v nebi
* * * * * *
* *
Přečteno 350x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ovádko, Holis, Kapka, hanele m., JA.RO., Iva Borecká, nejsembásník, Egretta, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)