Průvodce psychologií...
Anotace: malé poznámky z knihy...
píšu si do kapsy
popisy
o agresivitě a vzpurnosti
teoretické základy a stupňování nenávisti
vstup do nepřátelství
nechutenství...
při studiu vědomí
v protikladu k nevědomí
jistě získám cenné rady
a přitom snad zůstanu při vědomí...
jsou mysl a tělo rozpolceny?
a jestliže ano
co lepšího si nechám...
je poznání poznatelné?
a jestliže ne
jak to poznám...
teorie lidského chování
mi v uších zní
proč jsou jedni báječní
a druzí k nakopnutí...
všichni jsou přeci
v zásadě slušní...
věřím že
jednoho dne
se mi to potvrdí...
nějakou novou psychoterapií...
Přečteno 315x
Tipy 35
Poslední tipující: shakespeares, drsnosrstej kokršpaněl, její alter ego, Holis, střelkyně1, Churry, fab four, voedor, René Vulkán, Jana M., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)