přehmat...
vyhládlý Hrabě noci
prastarým pudem
rozpoznal tmu
a jako anděl pekel
vystoupil z hrobky
bezpečí své skrýše...
proměnil se...
žíznivý
na lovu
za šťavnatou kořistí...
až Ji uviděl...
bělmo zežloutlo chtíčem
zrychlil do nepříčetnosti
touhou roztřesen
po nevinné krvi
kolující v dívce...
skok!
v tu chvíli se rozednilo
a světlo jej pohltilo..
nedoletěl...
právě skončilo zatmění slunce...
Přečteno 296x
Tipy 32
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, střelkyně1, Churry, voedor, Kubino 2, Jana M., Kristine Clary-Aldringen, nrocinu Jednorožec, spare, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)