Anotace: Ze soudních spisů: ... v tom okamžiku chatrná střecha chlívku nevydržela tíhu a obžalovaný se propadl přímo mezi kozy paní Novákové ... (tolik JUDr. Jahelka)
...kůzlátka, kůzlátka, já jsem vlk a jazyk jsem si zkrátit nenechal...
:o))
Jiří senior
22.02.2009 08:46:00 | j.c.
Jituš, ten závěr je prostě úžasný! ST! víc není co dodat. Usmívám se.
19.02.2009 17:25:00 | NikitaNikaT.
kůzlátka..a pohled jenž milují i bozi..
no a pak jsou tady ti co civí i na kozy .o)
18.02.2009 22:59:00 | Bean