Zvířecí
Anotace: musím toho martina dostat z hlavy ven...
Opatrně velmi lehce
uvažuješ o milence,
opatrně jako myš,
snažíš se k ní přiblížit.
Někdy ale jako lev,
potřebuješ cítit krev,
myš svou v sobě ponížit,
k vášni připoutat se blíž.
Ve své touze hladové,
vydáváš se vstříc milé,
lví vášní jsi zaslepen,
v myší pasti polapen.
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, 5thelement, Nergal, WAYWARD, kikis, jedam, carodejka, Paulín
Komentáře (4)
Komentujících (4)