Kolkolem samoty
Anotace: ... nic moc den ...
Jednoho všedního rána
ponořena do své samoty
hloupě přitakávající
si uvědomila svou nízkost
A byla tak ráda, že je sama,
všechno jí hrálo do noty
trpělivě bloumající
přišel nečekaný host
Skřekem poletující vrána
sfoukla plápolající knoty
na nic už nečekající
chladivě řekla: „tak už dost“
Nedám se! Za nic na světě!
Jsem svým vlastním pánem!
(I tak sami sebe klamem)
Nečekej nějaký dovětek.
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, losscar, NikitaNikaT., denebrin, enigman, Kubino 2, Mbonita, labuť, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)