no tááák
Anotace: JE TO TAK a neptejte se proč
chodím sem a tam....
ztrácím se sama v sobě
jako když horečku mám...
na všechno přijdu až budu v hrobě
a víc nic...
je to pouze rub a líc...
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)