Nevím co k tomu říct
Anotace: Thak další moe básnička!
Klokan
_________________
Koukám chladně z okna,
z okna chladného,
které se pomalu rozpadá.
Koukám natu přírodu,
přírodu krásnou,
v temných očí mých.
Z oka mi teče slza,
z oka mi teče krev,
jsem celá zničená.
Všechno se rozpadá,
všechno se ničí,
a já stojím mezi těma troskama.
Koukám kolem,
vidím kolo,
opuštěné kolo.
Sednu na kolo,
podívám se kolem,
uvidím klokana.
Klokan klopítá ke mě,
sotva mi zmizí z očí,
propadnu se do temnoty.
Temnota temná,
ničivá a hrozná,
zabijí moje sny.
Nikdo mi nepomůže,
nikdo mě nezachrání,
už nikdo...
Komentáře (0)