Kočka a myš
Anotace: aktuální pocity z dnešních zpráv
Kočka láká myšku z díry
slibujíc lahodné sýry
myška práská kníry
důvěřivost ztrácí míry
ostrý zásek
velká kočka, malá myš
slabý hlásek
zbyl jen potrhaný plyš
Mnichovská dohoda
RVHP, Lisabonská smlouva
podřízenost národa
myš před kočkou couvá…
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: zrrrr, Princezna.Smutněnka, Holis, Indigo, slečna Nefertiti, Churry, kikis, NikitaNikaT., Isobel, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)