Anotace: Originál s formátováním: http://www.mvj.cz/2009/poezie/zivot/sen/
Sbírka: Střípky vinných sklenic
Básníku...
i tohle si pamatuji, po všech těch letech, pamatuji si to, co jsem tu minule podtrhla... Život je opravdu velmi zvláštní a já už nepotřebuji pátrat po tom, zda to tu má nějaký smysl. I kdyby nemělo, je to tu tolik, tolik kouzelné, zvláštní, můžeme se ztrácet a opět se nacházet v druhém člověku...
Slov už opravdu není třeba, oba už víme...
27.05.2013 00:07:53 | Sunny
Pokud si dokážeš představit místo, na kterém bys snad promrhal život, které nedržíš a vůbec, vůbec nikdy bys toho pak nelitoval, co může být víc?
dokázal bych si představit život,
který i když nedržím,
rád bych promrhal zde!
Tohle si, jestli nevadí, opíšu a dám mezi mé nejoblíbenější věci, které jsem někdy někde opsala a zapomněla poztrácet:)
09.04.2009 22:40:00 | Sunny
Kdo dnes ví, jak kofein chutná a pravá pražená káva, to jest přežitek :-)
18.02.2009 22:29:00 | M.V.Jung.