Máš rád tonic ?
Anotace: Jednou..při pohledu na dveře,na klíčovou dirku..otevřel se mi svět..
Sleduješ plující fantazie klíčovou dirkou,
Vnímáš rozdíly světů,
Tucty bezesných nocí,
Minuty bezvýznamného bytí
Létáš si z květu na květ,
Upíjíš plnými doušky,
Tonic z plastové láhve
Hraješ hru na pravdu se žlutym víčkem,
Prcháš před sebou samým,
Do vany , která se již napustila.
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, vapiti, lucajda89, shakespeares, Vlk v rouše, F.i.L, Kubino 2, Fighting Dreamer, kikis, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)