Z mého života - VI
Anotace: Byl to můj vzdálený strýček z Kladna
Sbírka:
Z mého života
.
Můj strýc
Můj strýček, to byl slavný pán,
v Americe je dost znám,
začal tam prý podnikat,
topné dřevo vozil sám.
Zásoboval domácnosti,
však stále neměl prachů dosti,
najmul si pár silných mul,
na konjuktuře si on plul.
Když prachy měl, tak co měl dělat,
dělníky si nechal svolat,
hlasovali pro něj tak,
že starostou se musil stát.
Starosta v tom Šikegu,
měl velmi těžký chléb,
Al Capone na rynku,
mu ustřelil leb.
Anton Čermák byl můj strýc,
on narodil se v Kladně,
mě hodí se to čím dál víc,
dnes hodnotí to kladně.
Za komoušů jsem byl na dně!
.
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Quigleika, Kars, NikitaNikaT., Květka Š., Markéta Hl., labuť, René Vulkán, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)