Veveří
Jsi ta co mi věří
na kraji srázu
Jazykem po páteři
od míchy k vazu
v chvění do rozednění
Jsi ta co mi věří
bez zaváhání
Do tajných dveří
svojí dlaní
vstupuji bez klepání
Jsi ta co mi věří
pro tuhle chvíli
Tam v lesích u Veveří
doběhnem spolu k cíli
..udýchaný.
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Zasr. romantik, René Vulkán, Jana M., Mbonita, Zdenek
Komentáře (1)
Komentujících (1)