Anotace: máš možnost nakouknout do osudů, stačí nahlédnout do starých alb, když se uklízí polidech co tu už nejsou většinou není čas a vše letí do kontejnrů bez jakéhokoli pozastavení a úcty jen málokdo se zastaví a přitom jsme z jedné rodiny...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
tajemná výprava
po stopách minulosti..
fotky..
co stále ještě řeknou dosti..
20.02.2009 21:08:00 | Bean
I já jeden čas... často prohlížela fotky dávno pořízené :o) Má své místo v člověčím srdci, své kouzlo a stojí za podívání a zymšlení... vzpomínku.
19.02.2009 11:44:00 | NikitaNikaT.
starý fotky.. tak ty mám ráda... Ale máš pravdu, často ty stare veci leti bez premysleni do popelnic, pritom v kazde z nich se skrývá kus toho člověka.. Je to smutné..
19.02.2009 10:56:00 | Caracol