Souhlasím s předchozími komentáři...zní to rázně. Báseň se Ti povedla, dávám za ni tip.
19.02.2009 11:02:00 | Lilly Lightová
Zní to rázně, ale je tam cítit velká nejistota, nebo vnímám špatně?
19.02.2009 10:09:00 | Zasr. romantik
Mně se to líbí, zní mi to zajímavě, trochu rázně, hlavně rozhodně a souhlasím s tím, že zdraví musí být na prvním místě... zdraví nelze nahradit a nebude-li člověk v kupě, nende dělat věci ostatní... ne všecky.
19.02.2009 10:01:00 | NikitaNikaT.