Dilema
Anotace: ... být nebo být?
Každá změna bolí
rány jsou hluboké
špatně se hojí
Jak vystihnout
správný čas
jak zastavit
ten tlukot v nás
Když srdce velí stát
čas však kupředu
dere se v nás
Ohlednout se
odejít bez rozloučení
snad časem se rána zhojí
na srdci zůstane další šrám
na co teď dám
Přečteno 328x
Tipy 22
Poslední tipující: ona, Verena, Holis, Radek.oslov.Šafárik, janewe, jedam, enigman, malý lachtánek, Iva Borecká, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)