Strach z budoucna, co to je za ptákovinu, budoucnost, to je vzrušení, kort když nevíš jaká bude a oprav si prosimtě v poslední sloce slovo alespoň, máš tam nějakej překlep ...
01.04.2006 15:02:00 | Miro Sparkus
Nejsi sama kdo se bojí nejisté budoucnosti... Potkává to lidi v každém věku.
10.10.2005 22:46:00 | Krtica
Jsme dvě...u mne se též nenajde zamilovaná báseň...proto se mi vaše básnička líbyla,má duši!
08.10.2005 16:34:00 | Tlapa1