ZROZENÍ
Už dozrál,už se hlásí,
plod tvé lásky,
ty v křečích bolesti život mu jdeš dát,
se strachem i radostí tyto vteřiny prožíváš,
za pár chvil matkou budeš,
pupeční šnůrou vás oddělí,
křik který uslyšíš je pozdrav světu,
a tobě velký dík,
jsem tu,tady mě máš,
vyčerpána s pocitem štěstí usínáš,
těšíš se na ten bílý uzlíček,
který ti přinesou,
zběžně mu prstíky přepočítáš,
a z prsu dáš mu pít,
pak potichoučku řekneš,
jsem ráda že jsi tu,
mám pro koho žít.
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, kikis, floreciente, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)