Za oknem
Na nebi prostřené červánky
za oknem hádanky
kdo prolil barev toliko
to vše ke mě proniklo...
Sedím, polykám
jsem náhle tam a zanikám
po nebi proudy a poryvy
mračné obrazce se vzdušnýmy pohyby..
S pohledem do tváře noci
a temnou myšlenkou co prosí
opouštím falešný pocit
že slzy, to okno rosí...
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Modrý Adept, Mbonita, Květka Š., jedam, labuť, Kapka, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)