Každá správná holka má být v osm v posteli, aby v deset mohla být doma. Aspoň tak nás to učil profesor němčiny přezdívaný Hund. Ale mě to vždycky přišlo nějaký divný. Teď to chápu, v šest je to daleko lepší. :-)
03.03.2009 14:56:00 | ni.va
Tak vidíš ... Zbytek ti napíšu do vzkazu, aby mě lidi nepomluvili. :-)
19.02.2009 23:17:00 | Zasr. romantik