Anotace: jedna z prvních básní ZUČ 1987/snad se to dá číst/ale napsal jsem to...
Nezažila jsem válku na vlastní kůži a snad ani nezažiji. Stačí, když vidím obrázky a válečné filmy, těžko takový pohled snáším a vždycky se ptám sama sebe, proč?, proč jsou někteří lidé takové zrůdy a dovolí to.
19.02.2009 16:43:00 | labuť