Svíčka života
Život ten je jako svíčka,
pomalinku hoří.
Naším úkolem je žít ho,
dokud nedohoří.
Ten plamínek plápolá,
a tím nám připomíná,
že nikdo tu není věčně,
a život je dřina.
Však každý žít by měl,
jak nejlépe to umí.
Smát se hodně, plakat málo.
Mít rád a být milován.
Dávat lidem hodně štěstí,
tolik kolik sám by chtěl.
A hlavně se zuby nehty,
držet aby neshořel.
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, Lissa, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)