kolik ....
kolik ticha někde bloudí
na vše se usmívá
lhaři se soudí
a čas jen vzpomíná
proměna slunce
dešťové kapky soudí
dává se do tance
v tichu bloudí
kolik slov tu schází
když jen srdce
co snem provází
a připomíná
touha v zrcadlech
něco nám nalhává
tak kreslí v obrazech
sama zůstává
vteřinu dotyku
zbytek mládí
vteřina okamžiku
jen svádí
žije z čisté radosti
krouží ve slovech
své lhostejnosti
stínech
ráno se probudí
bude žít
karta v osudí
se snáží probudit
A jít
a jít
jít...
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, sophia92, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)