Anotace: Byli jsme s dětmi v divadle (snad někdo pozná na čem) a moc se nám líbilo.
Sbírka: Básničky
...Emilia Marty... :-)...raději nestárnout duchem, než přežít několik staletí
20.02.2009 13:52:00 | Lota
Ani já si netroufnu řéct, ale básenka pěkně napsaná. ST! za obsah.
20.02.2009 13:35:00 | NikitaNikaT.
Tééda, mně to studium literárního oboru asi vážně něco přináší :)
19.02.2009 21:35:00 | Lilly Lightová
jsem kulturni barbar, nevim, nerada hadanky, takze nehadam, toto je prostounke, ale nekdy je v jednoduchosti krasa, ze? tudiz tip...
19.02.2009 19:53:00 | saddova