Mořská panna
Anotace: .. loď se pomalu potápí..
Celistvé chuchvalce
tvých vlasů se válí
po podlaze v němotě
válečné lodě v dálce
kterých jsme se báli
tonou v tiché samotě
Před Tebou teď trůní
poslední člen posádky
než nastane novoluní
než povrch hladiny
bude zas zcela hladký
nastane poslední tah
Zachytí se lana
použije jej jako oprátky
ta krásná mořská panna
a pak..
i ona zmizí v hlubinách
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: Oťas, Holis, zlomený a nanicovatý -__-, Vlk v rouše, kikis, NikitaNikaT., Isobel, 6thSun, Markéta Hl., enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)