veterán...
Anotace: co stále hlavou vráží do zdí...
v očích roztančené
mžitky infračerna
temeno duše
rozčísnuté ohnivou pěšinkou
chvíle plné rtuti
rozkutálené do ztracena
a pobřeží srdce
bičuje zběsilý příboj
rudého vlnobití...
je fascinující
jak se smysly hroutí
když narazí
na nějakou nepříjemnou pravdu
utrhnou se ze řetězu
a začnou stavět zeď
před náporem děsivé reality
když křehký chod
psychického aparátu
pocuchá napětí
z milostných holocaustů...
schopnost myšlení
se pomalu vytrácí
hudba doznívá
až se rozhostí jedna jediná nota
která pohltí všechny zvuky světa...
co je však zvláštní
neumírá
pokaždé přežije
a čeká...
na nové pohlazení...
Přečteno 350x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, fab four, spare, zvířenka, voedor, NikitaNikaT., Jana M., WAYWARD, Manon.H, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)