Co bych chtěla, abys mě to mohl dát?
Anotace: Pro něho,co chtěl mě obdarovat:-))
Chtěla bych úsměv na tváři
co ulice by rozzářil.
Chtěla bych dobrá slova
co mluvily by stále znova.
Chtěla bych porozumění....
toleranci snad
chtěla bych pozornost mužů
bez mých tělesných vnad.
chtěla bych pochopení....
Ale nač to všechno chtění?
Největší přání nemůže mě nikdo dát
zdraví mého kluka...
o tom se mě jenom může zdát.
Přesto díky za nabídku daru
pokecáme o tom v zakouřeném baru.
Přečteno 389x
Tipy 19
Poslední tipující: Pythonissa__, Seanko, Modrý Adept, ota.pé, Holis, Oťas, jedam, 5thelement, Zasr. romantik, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)