Bědná (Osmutná)
Anotace: ...jen tázavě...
"tak už mi proboha napiš"
celý den v nejistotě
jestli a jak a proč a zač.
Zoufalý hysterák
dělám divné věci
v děsné křeči běhám dokola svou klecí
myslím na tebe a promítám si místa kde jsme spolu byli
píšu o tom, já literák.
Co vím jestli za pět dní se budeš chtít vidět?
Na přednáškách psí pohledy a fůra otázek.
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: WAYWARD, Vénëa, Radek.oslov.Šafárik, Mounkey, hanele m., sophia92, Quigleika, 5thelement, Zasr. romantik, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)