Anotace: Podle posledních průzkumů naší agentury bylo zjištěno, že rozum je mezi obyvatelstvem nejlépe rozdělenou komoditou.Všichni respondenti bez výjimky tvrdí,že rozumu mají víc než dost.
Sbírka: Kapičky moudrosti.
Už jen za anotaci jsem ti chtěl dát ST, za básničku ti přidám ještě ***hvězdičky!
20.02.2009 08:50:00 | Zasr. romantik