Prožité dny
Přeji ti prožité dny
a básně plné veselosti
krásný čas
a niterného milování dosytosti.
Přeji ti smazání všech blábolů
splnění tužeb,přání
a sny živé
aby tvou silou tekla voda nahorů.
Přeji ti vědomí,žes tu byl
že tu jsi i nadále
ona též vedle tebe v reále.
Přeji ti něžnosti doteků,
abys přestal hledat.
Přeji ti silnou víru
a štěstím skály lámat.
To vše v sobě najdi Mirku
velkou sílu vesmírnou
a omluv jednu obyč Mirku,
co pokusit se chtěla
sejmout s duše tvé tíhu nesmírnou.
Přečteno 632x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Modrý Adept, Holis, Oťas, blue, Mounkey, Kapka, WAYWARD, enigman, Zasr. romantik
Komentáře (5)
Komentujících (5)