*čert nás vem*
Anotace: Pro toho, který mi vrátil na rty úsměv...*
Kdyby byla čokoláda hřích
tak už jsem dávno v pekle
-a nejen pro tu v očích mých-
Ty bys přišel za mnou, to já vím
za nehty s kakaem
vzpomínkou z onoho večera
který se stal
našim
malým - velkým tajemstvím
Pak při procházce alejí
rozkvetlých představ
nás dvou
byla bych tvým prvním dubnem i májem
Ač za trest ve společné cele
-sobě vzájemně rájem-
Přečteno 374x
Tipy 28
Poslední tipující: mida, Gabrielle, Elisha, Helena Lovecká, TetaKazi, Ovádko, Špáďa, carodejka, lennerka, Házté, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)