Anotace: není nad to znát martina, dobrá inspirace k básnění a taky rozchody, že...
Mně se líbila!Dotknul se mne zvláštní odér lidské duše jež otiskla stopu do slov.Takže si troufám říci, že se něco povedlo! :)
21.02.2009 21:19:00 | Indigo
ty jo, tak já nad tím zkusím aspoň vteřinu popřemýšlet
...
nejde to :-)
21.02.2009 00:04:00 | Ja-Mijina
Moc monotématický, zkus se profilovat v hip-hopu nebo odrůdách punku,a nebo začni doopravdy tvořit.
20.02.2009 09:02:00 | dead-head