Báseň pro Tebe
Anotace: O 17 leté dívce,která byla plná života,elánu,tužeb i radosti a náhle ze dne na den na invalidním vozíčku,je to má neteř.
Kdybych byla malířkou,
namalovala bych Tvůj portrét
a Tobě jej chtěla dát,
však neumím to,
proto raději,
báseň pro Tebe pokouším se psát,
Tvou barvou je teď bílá,
jsi jako nevěsta,která se jen opozdila,
ale bez ní nemůže se začít
a tak čekáme na Tebe
a vůbec to nemáme snažší,
Jen směj se hodně a nahlas,
jsi vítězem,který zdolal težkou překážku,
život Tvůj je i život náš,
a už nevisí ti na vlásku
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: Mounkey, kikis, danaska, Kapka, labuť, 5thelement, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)