Život
Anotace: co víc dodat -))
Život se mi rozpadá pod rukama
změnu žádnou nečekám
to co zbylo mezi náma
vytrácí se dál
Život dal mi krutou lekci
řekl: "holka ukaž se"
jestli patříš mezi baby
nebo prát se dokážeš
Živote já nejsem baba
s Tebou se i poperu
možná Tebou půjdu sama
a všemu se zasměju
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, Jiparo, floreciente, NikitaNikaT., Quigleika, labuť, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)