/ * / D-O-B-A ___ T-E-M-N-A / * /
Anotace: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
; * ; Paní S ; * ;
; * ; V HÁJI vřes ; * ;
; * ; Do nebes ; * ;
; * ; Ty jdeš přez ; * ;
; * ; Kudy , kam ; * ;
; * ; Ke hvězdám ? ? ? ; * ;
; * ; Uléháš ; * ;
; * ; Lampy třpyt ; * ;
; * ; Trháš nit ; * ;
; * ; V očích svit ; * ;
; * ; Zůstat ? Jít ? ; * ;
; * ; Lidé ví ! ; * ;
; * ; Nepoví ? ? ? ; * ;
; * ; S N Í M ; * ;
; * ; Či bdím ; * ;
; * ; V otevřeném hrobě ; * ;
; * ; Ortel vynášíš ; * ;
; * ; S A M A ; * ;
; * ; S O B Ě ; * ;
; * ; V této divné době ; * ;
; * ; Nesoudím ! ! ! ; * ;
; * ; "Vyprávím" ; * ;
; * ; Pocity ; * ;
; * ; Totální výprodej zmatku ; * ;
; * ; Mysli mé ; * ;
°°°
Komentáře (3)
Komentujících (2)