Anotace: věnováno jednomu z mých nejoblíbenějších lidí, jenž dokázali v hudbě mnohé...
napsala si to pěkně,ať dál znějí jeho písně,to svět potřebuje nejvíc,a dobré napady v basních.
20.02.2009 14:50:00 | Radek.oslov.Šafárik
Máš pravdu zaslouží si to.Líbí se mi zakončení kouskem textu Imagine.Mne osobně však od něj oslovila písen Jealous Guy.Chvíle piety za skvělého umělce co stále uchvacuje mladé i staré. :)
20.02.2009 14:30:00 | greapy