Anotace: není to nikomu přesně určené, patří to lidem, jenž museli zemřít mladí a opustit vše, co měli rádi.
Dobrááá.... opravdu.
Jsem odporný cynik, nehodí se abych moc komentoval.
Je to dobré.
Ale ten obsah? Janiko? Ať ta dívka netruchlí.
Příroda, to je harmonie, zrození i smrt,
den, noc a nové ráno...
23.10.2005 12:08:00 | Im